Topmerken

Sunny Dreams heeft een aantal merken in de winkel die tot de favorieten behoren van de klanten. Het gaat hierbij om het kledingmerk Studio Anneloes, het merk Housevitamin met te gekke woonaccessoires en het sieraden merk ZAG Bijoux.

Studio Anneloes

Studio Anneloes behoort tot de topmerken van Sunny Dreams doordat de kwaliteit van de kledingstukken enorm goed is. De kleding is uitgevoerd in travel kwaliteit dat niet kreukt en niet krimpt. Het merk behoudt basics die elk jaar terugkomen, maar komt ook elke keer met te gekke nieuwe prints.

Housevitamin

Housevitamin is een trendy merk dat betaalbare woonaccessoires aanbiedt. Housevitamin behoort tot de favorieten omdat er altijd wel iets leuks tussen zit, voor jezelf of voor een dierbare. De producten zijn gemakkelijk te combineren met elkaar. Het is dan ook niet gek dat de producten van Housevitamin bij iedereen in huis leuk staan.

ZAG Bijoux

ZAG Bijoux is het favoriete sieradenmerk en dat begrijpen wij maar al te goed. De producten zijn betaalbaar en omdat ze van stainless steel zijn, blijven ze altijd mooi. Daarnaast kunnen de sieraden gemakkelijk gecombineerd worden met elkaar.

Kan je niet naar de winkel in Heiloo komen? Shop de producten van deze topmerken bij ons zusje Mirazo.

Chat openen
Hi! Kunnen wij je ergens mee helpen? ♥